Expertteams

Aanbesteden & Kort geding

De advocaten van Duet hebben veel ervaring met inkopen en aanbesteden en zijn goed bekend met de verschillende fasen van een project. Zij adviseren in de voorbereidings- en strategiefase, gedurende de aanbesteding of het inkoopprocesinkoopprocedure en tijdens de fase van uitvoering en   contractmanagement. Onze advocaten begeleiden projecten dus van A tot Z. Bij het geven van aanbestedingsrechtelijk advies nemen zij hun kennis van de verschillende fasen van het inkoopproces mee. 

Naast het begeleiden van aanbestedingstrajecten van A tot Z, kunnen cliënten ook voor kleinere of incidentele aanbestedingsrechtelijke vragen terecht bij de advocaten van Duet, die altijd snel en praktisch adviseren. 

Vaak zijn de opdrachtgevers van Duet aanbestedende diensten, maar onze advocaten staan ook marktpartijen bij. Zij adviseren hen bijvoorbeeld bij het stellen van vragen ten behoeve van de nota van inlichtingen of helpen hen bij het inschrijven op een aanbesteding. 

Het team van Duet is thuis in veel verschillende sectoren. De aanpak is altijd primair gericht op het voorkomen van geschillen. Als een bezwaar of kort geding onvermijdelijk is, staan onze experts aanbestedende diensten en marktpartijen daarin graag bij, zowel binnen als buiten de rechtszaal. 

Contactpersonen

/site/assets/files/1062/nienke-keus-goldberg.jpg

mr. Nienke Keus-Goldberg

advocaat

+31 (0)6 29384965
/site/assets/files/1064/guilia-van-den-beuken.jpg

mr. Giulia van den Beuken

advocaat

+31 (0)6 57334181