Naar het hele team

mr. Giulia van den Beuken

advocaat

Neem contact op:

+31 (0)6 57334181

Giulia heeft veel ervaring als advocaat in het bouw- en aanbestedingsrecht. Giulia is gespecialiseerd in inkopen en aanbesteden in het sociaal domein. Zij adviseert diverse gemeenten en zorgregio’s over actuele thema’s zoals zorgfraude, exorbitante winsten van aanbieders en effectieve interventies. Daarnaast heeft zij verschillende gemeenten succesvol bijgestaan in juridische procedures over reële tarieven.

Ook heeft Giulia brede ervaring met het aanbesteden van en kort gedingen over verschillende soorten opdrachten, zoals renovatieprojecten, uitzendpersoneel, schuldhulpverlening en adviesdiensten. Daarnaast adviseert zij bij omvangrijke bouwprojecten. Tussen 2018 en 2020 was zij als vaste jurist betrokken bij project Zuidasdok. Sinds 2023 is Giulia vaste projectjurist voor project IJburg in Amsterdam.

Giulia publiceert regelmatig op Pont | Zorg & Sociaal en in verschillende vakbladen. Ook is zij auteur van Sdu Commentaar Aanbestedingsrecht en doceert zij regelmatig. In 2020 heeft Giulia de Grotius opleiding Europees en Nederlands aanbestedingsrecht cum laude afgerond.

 

Werkervaring

  • Croon advocaten, advocaat bouw- en aanbestedingsrecht (2017-2023)

  • Blenheim advocaten, advocaat vastgoedrecht (2015-2017) en paralegal (2014)