Referenties

Begeleiden inschrijvingen Voet Verhuur

Aanbesteden & Kort geding

Voet Verhuur is specialist in synchrone netovernames en het leveren van (duurzame) energieoplossingen voor tijdelijke noodstroominstallaties. Voet levert haar diensten in verschillende sectoren: van netbeheerders tot datacenters en van de scheepvaart tot lokale ziekenhuizen.

Sinds 2019 helpt het team van Duet advocaten Voet Verhuur bij het inschrijven op (Europese) aanbestedingen. En met succes, want in de afgelopen jaren heeft Voet Verhuur verschillende aanbestedingen van grote netbeheerders in de wacht gesleept en daarmee haar marktaandeel vergroot. In 2020 hebben de advocaten van Duet Voet Verhuur bijgestaan in een aanbestedingsrechtelijk kort geding, waarna Voet als winnaar uit de bus is gekomen.

Meedenken op praktische wijze

“Als ik hulp nodig heb bij het inschrijven op een aanbesteding of als ik een contractuele vraag heb tijdens de uitvoering, bel ik altijd Sanne. Zij heeft verstand van de aanbestedingsregels en is goed in het uitleggen van contracten. Sanne is toegankelijk en denkt altijd op praktische wijze met mij mee.”

Rick Voet, mede-eigenaar Voet Verhuur

Contactpersonen

/site/assets/files/1065/sanne-groenwold.jpg

mr. Sanne Groenwold

advocaat

+31 (0)6 23585230